Restaurant

Restaurantul NYOTA este locul unde îți vei începe ziua cu un mic dejun copios și o cafea sau un pahar de Prosecco si o vei încheia cu o cină pe marginea piscinei si un pahar de vin de colecție.

Restaurantul are 45 locuri în interior și 50 locuri pe terasă. Aceasta are sistem de acoperire și închidere transformând restaurantul într-unul de 90-100 locuri pentru evenimente corporate sau petreceri aniversare.

Menu-ul a la carte se bazează pe mâncare sănătoasă: salate, grătare, pește și fructe de mare dar are și o secțiune specială pentru cei care vor să savureze un preparat special.

Pentru evenimente corporate, petreceri aniversare vă punem la dispoziție și o terasă de 70 locuri la ultimul etaj al hotelului cu vedere la Lacul Siutghiol care va oferi unicitatea evenimentului dumneavoastră. Tipul de menu de la această terasă poate fi doar bufet.

Aveți o întâlnire de afaceri sau soarele verii este prea puternic? În caffe bar-ul din lobby puteți savura un ceai sau cafea în timp ce verificați mailul sau încheiați un nou business.

Pentru cei care, din diferite motive, doresc să servească masa în cameră serviciul de room-service este non stop și menu-ul conține câteva preparate de bază și deserturi.

Am adus dorința, ambiția și creativitatea unei echipe tinere de bucătari și ospătari, le-am asezonat cu un ambient de vacanță, le-am adăugat ingrediente muzicale de relaxare și le-am amestecat într-un mix ideal de mâncare și atmosferă care face ca restaurantul Nyota să fie căutat de la începutul zilei până la sfârșitul acesteia.