Oferte

Early Booking Image

OFERTA EARLY BOOKING

Oferta este valabilă până la 31 martie 2021 pentru rezervări în perioada 18.06.2021 - 04.09.2021. În funcție de data plății beneficiezi de reduceri speciale începând de la 35%. Click aici sau pe poză pentru detaliile ofertei sau solicită o ofertă personalizată. 

Long Stay image

OFERTA LONG STAY

Alegeți minim 5 nopți de cazare în perioada 18.06.2021 - 04.09.2021 și puteți beneficia de o reducere a tarifului sejurului dumneavoastră de minim 15%. Pentru cei care aleg să stea mai multe nopți am pregătit și facilități speciale în funcție de numărul de nopți ales. 

Solicită o ofertă personalizată 

Corporate Events Image

OFERTA EVENIMENT CORPORATE

Hotelul NYOTA vă stă la dispoziție pentru organizarea unei petreceri memorabile. Fie că este aniversare sau majorat, cină festivă sau cocktail de socializare avem experiența unei echipe care poate personaliza fiecare eveniment în funcție de solicitările pe care le aveți. Fie că alegeți terasa restaurantului sau terasa de la ultimul etaj al hotelului putem adapta menu-ul de eveniment astfel încât să beneficiați la maxim de facilitățile și serviciile hotelului. Dacă pachetul include, pe lângă eveniment și cazare beneficiați de tarife speciale.  

Solicită acum oferta pentru evenimentul tău