Oferte

Oferta LONG STAY

Alegeți minim 3 nopți de cazare și puteți beneficia de o reducere a tarifului sejurului dumneavoastră. Pentru cei care aleg să stea mai multe nopți am pregătit și facilități speciale în funcție de numărul de nopți ales. 

Solicită o ofertă personalizată 

Oferta Early Booking

Dacă știți deja perioada când veniți în vacanță la mare nu mai stați pe gânduri. Alegeți minim 5 nopți de cazare pentru lunile Iulie și August și beneficiați de reducerea specială Early Booking. Tariful este nerambursabil, se achită până la sfârșitul lunii martie însă aduce multe beneficii pe lângă cel mai mic tarif. Pentru cei care aleg această ofertă am pregătit facilităti speciale: early check-in începând cu ora 12:00 si late check-out gratuit la ora 14:00 (în funcție de gradul de ocupare al hotelului). Oferta este valabilă pentru un număr limitat de camere.

Solicită o ofertă personalizată 

PETRECERI CORPORATE

Hotelul NYOTA vă stă la dispoziție pentru organizarea unei petreceri memorabile. Fie că este aniversare sau majorat, cină festivă sau cocktail de socializare avem experiența unei echipe care poate personaliza fiecare eveniment în funcție de solicitările pe care le aveți. Fie că alegeți terasa restaurantului sau terasa de la ultimul etaj al hotelului putem adapta menu-ul de eveniment astfel încât să beneficiați la maxim de facilitățile și serviciile hotelului. Dacă pachetul include, pe lângă eveniment și cazare beneficiați de tarife speciale.  

Solicită acum oferta pentru evenimentul tău