Bine ati venit in Mamaia

Mamaia-cea mai mare și renumită stațiune din România, situată în partea de nord a Municipiului Constanța, denumită și Perla Litoralului Românesc, este o fâșie de plajă cu nisip fin, ce se întinde pe o lungime de circa 8 km. în partea de vest a acesteia aflându-se lacul Siutghiol.

Briza marină împrospătează în permanență aerul fierbinte. Factorii de cură naturală sunt clima marină excitantă, aerosolii salini, radiația solară și apa mării.

Lacul Siutghiol oferă posibilitatea practicării sporturilor nautice sau plimbări cu vaporașul până la “Insula lui Ovidiu”.

În stațiunea Mamaia vă puteți bucura în parcul acvatic «Aqua Magic», aflat la intrarea în stațiune, de o plimbare cu telegondola, cu ajutorul căreia puteți admira de la înălțime marea și stațiunea de la intrare până la Cazino, de plimbări cu hidrobiciclete, ridicări cu parașuta, scufundări, windsurfing și Școală de Yachting, tractări cu banane gonflabile, scutere acvatice, agrement cu bărci cu vele tip Catamaran și Caravelle, în cele 8 baze de agrement.

Când soarele apune in Mamaia, stațiunea începe să vibreze. Petrecerile de noapte, cluburile și concertele sunt câteva din lucrurile care transformă stațiunea într-una dintre cele mai vizitate de pe malul Mării Negre. Cluburile din Mamaia sunt pe gustul oricărui iubitor de distracții. Ritmurile alerte, piscinele, concertele live și muzica bună sunt ingredientele pentru o viață de noapte pe care nu o vei uita și pentru care cu siguranță te vei reîntoarce.

Cluburile de noapte fac parte din atracțiile turistice ale stațiunii Mamaia. În aer liber sau acoperite, cu muzică house sau pop, aici veți găsi cu siguranță un club pe placul dumneavoastra.

Clubul LOFT se află poziționat în nordul stațiunii Mamaia, chiar lângă hotel NYOTA, locul având o tematică marină și un stil italian unde petrecerile pe timp de zi strâng sute, uneori chiar și mii de participanți.