Despre noi

Despre noi

Localizat la kilometrul 0 al distracției din Mamaia, în zona de nord a Stațiunii, hotelul NYOTA vă așteaptă cu 73 spații de cazare potrivite pentru weekend-urile cu nopți albe dar și pentru sejururi lungi cu familia la Marea Neagră. Spațiile de cazare sunt împărțite în 54 de camere Duble Superioare cu vedere la mare sau la lac, 5 Duble Executive cu vedere la lac și 12 apartamente cu vedere la mare sau la lac si 2 apartamente VIP aflate la ultimul etaj al hotelului cu vedere panoramica.

Ne aflăm la 3 kilometri de centrul Stațiunii Mamaia, la 12 kilometri  de gara Constanța și la 26 kilometri de aeroportul internațional Mihail Kogălniceanu.

Suntem singurul hotel din Stațiunea Mamaia care deține o parcare privată etajată suficientă pentru toate camerele hotelului. Accesul în parcare se face numai cu cardul de la camera de hotel și vă puteți lasă mașină la umbră și supravegheată video.

Hotelul NYOTA vă pune la dispoziție săli de conferințe pentru team-building sau prezentări, pentru board meeting sau skype meeting. La etajul 7, lângă sălile de conferință avem una dintre cele mai frumoase terase cu vedere la lac din Stațiunea Mamaia. Este locul ideal pentru petreceri corporate, aniversări, majorate sau cocktailuri.

Pentru cei care preferă să se relaxeze citind o carte sau savurând un cocktail pe marginea piscinei exterioare incălzite, am adus șezlonguri confortabile și am creat un pool bar care va răcori fiecare zi fierbinte a verii cu băutura voastră preferată. În piscină avem și o zonă specială pentru copii unde se pot bălăci sau pot învăța primele mișcări de înot sub supravegherea părinților.

Fie că alegeți restaurantul a la carte cu terasă sau room-service-ul disponibil non-stop v-am pregătit un menu de vară în care punem accentul pe mâncarea sanatoasă cum sunt salatele, grătarele și fructele dar nu-i uităm nici pe cei care vor să savureze un preparat special.

Având un design deosebit al exteriorului și interiorului, sperăm ca NYOTA să fie un „iconic” hotel pentru litoralul românesc și să vă surprindă plăcut când îi veți trece pragul.

Noi suntem NYOTA și vă așteptăm la Mamaia unde ne vom ocupa să aveți un sejur extraordinar și să vă bucurați de mare, soare și distracție.